Psihologie

+120

Pacienți fericiți

+100

Vieți salvate

20

Medici specialiști

40

Premii obținute

| Medic

Dr. Crisan Mihaela Alina

Medic psiholog

| Beneficii

01. Folosim aparatură ultra modernă

Avem ultimul tip de Laser CO2 fracționat cu utilizare atât în dermatologie, chirurgie , estetică și ginecologie (tratament pentru incontinență urinară și rejuvenare vaginală), ecograf multidisciplinar pentru diagnosticul afecțiunilor tiroidiene, cardiace, mamare, interne și cu funcție doppler.

02. Medici cu experiență clinică și pregătire internațională

Lucrăm doar cu medici care au pregatire și experiență internațională în domenii precum  medicina de călătorie, vaccinări internaționale, cardiologie, dermatologie estetică, endocrinologie, etc, Acesștia sunt cadre universitare, cu doctorat în medicină.

03. Suntem orientați atât spre prevenție cât și pe diagnostic și tratament.

În structura centrului avem un departament de cooperare internațională în care desfășurăm proiecte și colaborări cu parteneri din mai multe țări europene (Italia, Slovenia, Lituania, Grecia, Bulgaria). Astfel ne îmbunătățim permanent cunoștințele medicale și obținem fonduri pentru servicii gratuite pentru populație (proiecul OPEN TEST, testare gratuită HIV și hepatita.

04. Timp de așteptare redus

Asigurăm serviciile în funcție de nevoile pacientului, astfel încat medicii noștri se
străduiesc să își plieze programul în funcție de cerințe. De aceea, timpul de așteptare al
pacienților este redus.

| Servicii Psihologie

Psihologia se ocupă de om în toate aspectele sale, atât interioare cât și în relaționarea cu mediul familial, profesional și social.   

  • Psihologie clinică;
  • Psihologia muncii;
  • Consiliere psihologică;
  • Psihoterapie;
  • Psihologia transporturilor;
  • Psihologie educațională, consiliere;
  • Eliberare avize psihologice.

| Prețuri Psihologie

Simți că ți-ai pierdut echilibrul sau bucuria de a face anumite lucruri pe care le făceai înainte? Nu îți mai găsești resursele de energie pentru a fi bine în relație cu tine însuți, cu cei apropiați sau în profesia ta? Ai avut parte de anumite evenimente în viața pe care nu le poți depăși?

Nu trebuie să treci peste aceste situații singur. Apelează la sprijinul unui psiholog din Timișoara de la Clinica Profilaxia și regăsește-ți echilibrul și bucuria.

Consultație200 lei
Psihoterapie / 1 ședință160 lei
Control110 lei
Aviz psihologic70 lei

| Fă o programare

Teodora Popescu
5/5

30-05-2022

Foarte profesionista echipa. Ne-a placut in mod deosebit ca au lucrat f minutios si cu grija nu doar sa termine treaba repede si de asemenea se vede ca au interesul ca pacientul sa primeasca tratamentul cel mai corespunzator. Nu ne-au recomandat medicamente sa se scape de noi ci si-au luat din timp pt o consultatie adevarata cu variante explicate . Nota 10!

Mariana Tănăsescu
5/5

30-05-2022

Merg de fiecare data,cand am o problema, cu drag si foarte mare incredere in personalul medical.Mai rar ti-e dat sa dai peste asa doamne doctor cu suflet asa mare si deschise catre pacienți. Recomand cu toata încrederea!!!

Suna