+120

Pacienți fericiți

+100

Vieți salvate

20

Medici specialiști

40

Premii obținute

| Medici

Dr. Camelia Barbuși

Medic neurolog

Dr. Arta Teodorescu

Medic neurolog

Dr. Ramona Gaita

Medic neurolog

| Beneficii

01. Folosim aparatură ultra modernă

Avem ultimul tip de Laser CO2 fracționat cu utilizare atât în dermatologie, chirurgie , estetică și ginecologie (tratament pentru incontinență urinară și rejuvenare vaginală), ecograf multidisciplinar pentru diagnosticul afecțiunilor tiroidiene, cardiace, mamare, interne și cu funcție doppler.

02. Medici cu experiență clinică și pregătire internațională

Lucrăm doar cu medici care au pregatire și experiență internațională în domenii precum  medicina de călătorie, vaccinări internaționale, cardiologie, dermatologie estetică, endocrinologie, etc, Acesștia sunt cadre universitare, cu doctorat în medicină.

03. Suntem orientați atât spre prevenție cât și pe diagnostic și tratament.

În structura centrului avem un departament de cooperare internațională în care desfășurăm proiecte și colaborări cu parteneri din mai multe țări europene (Italia, Slovenia, Lituania, Grecia, Bulgaria). Astfel ne îmbunătățim permanent cunoștințele medicale și obținem fonduri pentru servicii gratuite pentru populație (proiecul OPEN TEST, testare gratuită HIV și hepatita.

04. Timp de așteptare redus

Asigurăm serviciile în funcție de nevoile pacientului, astfel încat medicii noștri se
străduiesc să își plieze programul în funcție de cerințe. De aceea, timpul de așteptare al
pacienților este redus.

| Servicii Neurologie

Structurile organice ce țin de domeniul neurologiei sunt,  pe de o parte , creierul, măduva spinării (reprezintă sistemul nervos central), structurile înconjurătoare, precum și vasele sanguine care le hrănesc. Pe de altă parte, nervii cranieni, rădăcinile nervoase și ganglionii spinali, nervii periferici, după ieșirea din canalul spinal, inclusiv legăturile cu mușchii scheletici (reprezintă sistemul nervos periferic).

  • Consultații de specialitate pentru
    diagnosticul și tratamentul bolilor neurologice;
  • Teste vestibulare:
  • Teste de sensibilitate;
  • Interpretare EEG;
  • Doppler
  • Întocmire de referate medicale pentru
    comisii.

| Prețuri Neurologie

Indiferent de simptomele pe care le ai, nu amâna un control în cabinetul de neurologie. Acestea ar putea fi cauza unor afecțiuni care te pot pune în pericol pe termen lung. 

Consultație200 lei
Control110 lei
Teste vestibulare70 lei
Manevre de repoziționare vestibulară/reabilitare100 lei
Teste de sensibilitate60 lei
Scor MMSE60 lei
EEG interpretare110 lei
Interpretare analize/ imagistică-RMN50 lei
Referat medical150 lei

| Fă o programare

Teodora Popescu
5/5

30-05-2022

Foarte profesionista echipa. Ne-a placut in mod deosebit ca au lucrat f minutios si cu grija nu doar sa termine treaba repede si de asemenea se vede ca au interesul ca pacientul sa primeasca tratamentul cel mai corespunzator. Nu ne-au recomandat medicamente sa se scape de noi ci si-au luat din timp pt o consultatie adevarata cu variante explicate . Nota 10!

Mariana Tănăsescu
5/5

30-05-2022

Merg de fiecare data,cand am o problema, cu drag si foarte mare incredere in personalul medical.Mai rar ti-e dat sa dai peste asa doamne doctor cu suflet asa mare si deschise catre pacienți. Recomand cu toata încrederea!!!

Suna