Homeopatie

+120

Pacienți fericiți

+100

Vieți salvate

20

Medici specialiști

40

Premii obținute

| Medic

Dr. Telescu Claudia

Medic medicina generală și terapii complemetare

| Beneficii

01. Folosim aparatură ultra modernă

Avem ultimul tip de Laser CO2 fracționat cu utilizare atât în dermatologie, chirurgie , estetică și ginecologie (tratament pentru incontinență urinară și rejuvenare vaginală), ecograf multidisciplinar pentru diagnosticul afecțiunilor tiroidiene, cardiace, mamare, interne și cu funcție doppler.

02. Medici cu experiență clinică și pregătire internațională

Lucrăm doar cu medici care au pregatire și experiență internațională în domenii precum  medicina de călătorie, vaccinări internaționale, cardiologie, dermatologie estetică, endocrinologie, etc, Acesștia sunt cadre universitare, cu doctorat în medicină.

03. Suntem orientați atât spre prevenție cât și pe diagnostic și tratament.

În structura centrului avem un departament de cooperare internațională în care desfășurăm proiecte și colaborări cu parteneri din mai multe țări europene (Italia, Slovenia, Lituania, Grecia, Bulgaria). Astfel ne îmbunătățim permanent cunoștințele medicale și obținem fonduri pentru servicii gratuite pentru populație (proiecul OPEN TEST, testare gratuită HIV și hepatita.

04. Timp de așteptare redus

Asigurăm serviciile în funcție de nevoile pacientului, astfel încat medicii noștri se
străduiesc să își plieze programul în funcție de cerințe. De aceea, timpul de așteptare al
pacienților este redus.

| Despre Homeopatie

Homeopatia este o terapie complementară/alternativă, care stimulează  și susține capacitatea naturală de vindecare a pacientului.

Este o terapie holistică care se adresează omului ca întreg, având în vedere nu doar corpul acestuia (planul fizic), cât și planul emoțional și mental, țintind restabilirea echilibrului la toate aceste nivele.

Homeopatia folosește remedii naturale, numite remedii homeopate, de origine minerală, vegetală sau animală, care au fost supuse unui proces special numit potențare sau dinamizare, proces prin care remediile ajung să aibă efect nu doar în planul fizic, cât și în cel energetic al organismului.

| Prețuri Homeopatie

Tratamentul alternativ sau complementar a bolilor prin utilizarea a peste 2000 de remedii.

Consultatie cronic (acoperire 2 luni + monitorizare)250 lei
Consultație acut200 lei

| Fă o programare

Teodora Popescu
5/5

30-05-2022

Foarte profesionista echipa. Ne-a placut in mod deosebit ca au lucrat f minutios si cu grija nu doar sa termine treaba repede si de asemenea se vede ca au interesul ca pacientul sa primeasca tratamentul cel mai corespunzator. Nu ne-au recomandat medicamente sa se scape de noi ci si-au luat din timp pt o consultatie adevarata cu variante explicate . Nota 10!

Mariana Tănăsescu
5/5

30-05-2022

Merg de fiecare data,cand am o problema, cu drag si foarte mare incredere in personalul medical.Mai rar ti-e dat sa dai peste asa doamne doctor cu suflet asa mare si deschise catre pacienți. Recomand cu toata încrederea!!!

Suna