Diabet și Nutriție

Diabet și Nutriție

+120

Pacienți fericiți

+100

Vieți salvate

20

Medici specialiști

40

Premii obținute

| Medici

Dr. Sarau Oana Silvana

Nutriționist dietetician

Dr. Stan Irina

Medic specialist diabet și nutriție

| Beneficii

01. Folosim aparatură ultra modernă

Avem ultimul tip de Laser CO2 fracționat cu utilizare atât în dermatologie, chirurgie , estetică și ginecologie (tratament pentru incontinență urinară și rejuvenare vaginală), ecograf multidisciplinar pentru diagnosticul afecțiunilor tiroidiene, cardiace, mamare, interne și cu funcție doppler.

02. Medici cu experiență clinică și pregătire internațională

Lucrăm doar cu medici care au pregatire și experiență internațională în domenii precum  medicina de călătorie, vaccinări internaționale, cardiologie, dermatologie estetică, endocrinologie, etc, Acesștia sunt cadre universitare, cu doctorat în medicină.

03. Suntem orientați atât spre prevenție cât și pe diagnostic și tratament.

În structura centrului avem un departament de cooperare internațională în care desfășurăm proiecte și colaborări cu parteneri din mai multe țări europene (Italia, Slovenia, Lituania, Grecia, Bulgaria). Astfel ne îmbunătățim permanent cunoștințele medicale și obținem fonduri pentru servicii gratuite pentru populație (proiecul OPEN TEST, testare gratuită HIV și hepatita.

04. Timp de așteptare redus

Asigurăm serviciile în funcție de nevoile pacientului, astfel încat medicii noștri se
străduiesc să își plieze programul în funcție de cerințe. De aceea, timpul de așteptare al
pacienților este redus.

| Despre Nutriție și Diabet

O dietă sănătoasă este mai mult decât un corp suplu. Aceasta poate preveni multiple afecțiuni sau boli. 

Spre exemplu, diabetul nu este depistat în faza sa incipientă, pentru că simptomele nu sunt evidente sau chiar lipsesc și acesta poate fi identificat doar în cabinetul unui diabetolog. Faza lentă de creștere a nivelului de glucoză din sânge nu determină manifestări sesizabile decât după un anumit timp, așadar fără un consult șansele ca acesta să fie depistat  sunt minime.

Prevenția printr-o alimentație sănătoasă, adaptată nevoilor tale și controalele periodice sunt importante pentru a te asigura că rămâi sănătos  și că te ții departe de anumite afecțiuni sau boli care pot apărea.  

| Ce facem?

Nutriție personalizată în alimentația copiilor, gravidelor, mămicilor, adulților și a persoanelor vârstnice

Stabilirea unei diete în diverse tipuri de afecțiuni (diabet zaharat, hipertensiune de sarcină, boli cardiovasculare, boli degenerative, boli neoplazice, boli digestive, intoleranțe alimentare etc)

| Cum facem?

  • Determinarea următorilor parametri: indice de masă corporală, masa musculară, masa de grăsime corporală, masa hidrică, masa osoasă, metabolismul bazal, necesarul caloric zilnic, vârsta metabolică
  • Măsurarea stratului adipos subcutan, măsurarea dimensiunii mușchiului, și calitatea musculară, interpretarea analizelor medicale cu precizarea profilului de risc metabolic și cardiac
  • Analizarea stilului de viață – program zilnic – stabilirea listei de alimente tolerate /interzise
  • Stabilirea programului nutrițional personalizat în funcție de stilul de viață, buget, preferințe
  • Sfaturi în legătură cu mișcarea: tipul de efort, intensitatea efortului, frecvența și durata efortului fizic
  • Reevaluare completă periodică

| Fă o programare

Teodora Popescu
5/5

30-05-2022

Foarte profesionista echipa. Ne-a placut in mod deosebit ca au lucrat f minutios si cu grija nu doar sa termine treaba repede si de asemenea se vede ca au interesul ca pacientul sa primeasca tratamentul cel mai corespunzator. Nu ne-au recomandat medicamente sa se scape de noi ci si-au luat din timp pt o consultatie adevarata cu variante explicate . Nota 10!

Mariana Tănăsescu
5/5

30-05-2022

Merg de fiecare data,cand am o problema, cu drag si foarte mare incredere in personalul medical.Mai rar ti-e dat sa dai peste asa doamne doctor cu suflet asa mare si deschise catre pacienți. Recomand cu toata încrederea!!!

Suna