Dermatologie Estetică

Dermatologie Estetică

+120

Pacienți fericiți

+100

Vieți salvate

20

Medici specialiști

40

Premii obținute

| Beneficii

01. Folosim aparatură ultra modernă

Avem ultimul tip de Laser CO2 fracționat cu utilizare atât în dermatologie, chirurgie , estetică și ginecologie (tratament pentru incontinență urinară și rejuvenare vaginală), ecograf multidisciplinar pentru diagnosticul afecțiunilor tiroidiene, cardiace, mamare, interne și cu funcție doppler.

02. Medici cu experiență clinică și pregătire internațională

Lucrăm doar cu medici care au pregatire și experiență internațională în domenii precum  medicina de călătorie, vaccinări internaționale, cardiologie, dermatologie estetică, endocrinologie, etc, Acesștia sunt cadre universitare, cu doctorat în medicină.

03. Suntem orientați atât spre prevenție cât și pe diagnostic și tratament.

În structura centrului avem un departament de cooperare internațională în care desfășurăm proiecte și colaborări cu parteneri din mai multe țări europene (Italia, Slovenia, Lituania, Grecia, Bulgaria). Astfel ne îmbunătățim permanent cunoștințele medicale și obținem fonduri pentru servicii gratuite pentru populație (proiecul OPEN TEST, testare gratuită HIV și hepatita.

04. Timp de așteptare redus

Asigurăm serviciile în funcție de nevoile pacientului, astfel încat medicii noștri se
străduiesc să își plieze programul în funcție de cerințe. De aceea, timpul de așteptare al
pacienților este redus.

| Medic

Dr. Patricia Matei

Medic specialist dermato-venerologie

Dr. Gianina Varsendan

Medic specialist dermato-venerologie

| Informații

Rejuvenare cu Laser CO2: reprezintă ultima tehnologie și cea mai eficientă în tratamentul leziunilor de îmbătrânire ale pielii fiind o procedură non-chirurgicală, care nu necesită anestezie locală, ușor de efectuat, fără riscuri, recuperarea fiind rapidă. Are ca și rezultat îmbunătățirea texturii și tonusului pielii, reducerea ridurilor fine și a tulburările de coloraţie (pete roşii sau maro). După intervenție, este necesară o perioadă de recuperare de aproximativ 7-10 zile, timp în care este importantă igiena locală cu soluții antiseptice și aplicarea de creme emoliente și cicatrizante, până la vindecarea completă a pielii. Se recomandă fotoprotecție pentru a evita apariția hiperpigmentărilor postinflamatorii.

Clinica Profilaxia folosește ca și metodă de tratament unul dintre cele mai noi și performante lasere ablative – CO2 fracționat, Aphrodite Bison.

Indicații: tratamente anti-aging și anti-rid, keratoză seboreică, pistrui, lentigo, redimensionarea (micșorarea) porilor, tonifierea și retexturarea tenului, probleme de  pigmentaţie, tratamentul cicatricilor după arsuri, acnee, varicelă, veruci vulgare, papiloame, condiloame acuminate, hiperplazia sebacee, siringoamele, angioame, angiofibroame, angiokeratoame,  anumiți nevi melanocitari (epidermici și dermici), molluscum pendulum, granulomul piogenic, alte formațiuni tumorale benigne, xantelasme.

Peelingul chimic reprezintă aplicarea pe piele a unuia sau mai multor agenți chimici care produc distrucția controlată a pielii determinând exfoliere urmată de regenerare cutanată având ca rezultat un aspect îmbunătățit, întinerit al pielii și,de asemenea, ameliorează unele defecte cutanate.Odată cu trecerea timpului substanțele folosite și tehnica s-au perfecționat, în prezent utilizându-se substanțe chimice unice sau combinate, în diferite concentrații, pentru realizarea de peelinguri cu profunzimi diverse (superficial, mediu, profund), în funcție de afecțiunea care se dorește a fi tratată.

Injectarea de toxină botulinică (botox) în doze mici, relaxează mușchii feței, pielea se întinde, iar ridurile se diminuează uimitor de mult. Toxina botulinică șterge cel puțin 10 ani de pe chipul nostru.

Injectare cu acid hialuronic (mărire buze, umplere riduri). Acidul hialuronic este un polizaharid natural prezent în țesutul uman. Este un filler de ultimă generație, este biodegradabil (temporar), ușor de injectat, iar după injectare aspectul este natural oferind satisfacție pacientului. Procedura este puțin dureroasă, se poate practica fie fără anestezie, fie cu anestezie locală. Unele produse conțin lidocaină ceea ce oferă un confort sporit pacientului. Mărirea buzelor este o procedură minim invazivă care oferă un plus de volum, buzele devenind mai senzuale, corectând acolo unde este cazul și asimetriile

Mezoterapia facială, este un tratament medical realizat cu ace speciale prin care se injectează intradermic diferite substanțe hrănitoare pentru piele.

Lifting facial cu fire resorbabile PDO. Firele resorbabile sunt o soluție modernă, rapidă și eficientă împotriva pielii lăsate.Tratamentul presupune introducerea la nivel cutanat de multiple fire care vor rămâne în țesut până la biodegradarea lor completă. Acesta crează o rețea vectorială cu efect de lifting instant, însă  va determina și eliminarea ridurilor sau aspectului de piele flască. Rezultatul constă într-o piele întinerită, luminoasă și elastică. Chiar dacă firele se resorb complet în 6-8 luni, efectul persistă 1-2 ani și este maxim la 2-3 luni de la intervenție.

Terapia PRP- terapia VAMPIR. Reprezintă o procedură modernă, folosită într-o multitudine de ramuri ale medicinei, datorită beneficiilor pe care produsele proprii din sânge le au asupra proceselor de refacere cutanată și sinteza de colagen.

| Fă o programare

Teodora Popescu
5/5

30-05-2022

Foarte profesionista echipa. Ne-a placut in mod deosebit ca au lucrat f minutios si cu grija nu doar sa termine treaba repede si de asemenea se vede ca au interesul ca pacientul sa primeasca tratamentul cel mai corespunzator. Nu ne-au recomandat medicamente sa se scape de noi ci si-au luat din timp pt o consultatie adevarata cu variante explicate . Nota 10!

Mariana Tănăsescu
5/5

30-05-2022

Merg de fiecare data,cand am o problema, cu drag si foarte mare incredere in personalul medical.Mai rar ti-e dat sa dai peste asa doamne doctor cu suflet asa mare si deschise catre pacienți. Recomand cu toata încrederea!!!

Suna