| Acord GDPR

legislatiei in vigoare, de aceea am conceput acest document prin care va explicam detaliat politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal si va cerem explicit acordul cu cele mentionate in acest document.

Acest website este proprietatea SC Centrul Profilaxia SRL, care este si operatorul acestui site si are sediul pe Bvd.Victor Babes nr.33-35 ap.14, Timisoara, Timis, Romania, nr. inregistrare in Registrul comertului J35/1296/2001, cod unic de identificare fiscala 14296919.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (Regulamentul general privind protectia datelor), si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Centrul Profilaxia S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin intermediul site-ului colectam exclusiv urmatoarele tipuri de date, in urmatoarele scopuri:

  • numele si adresa de e-mail, care sunt furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul formularului de contact, informatii pe care le vom folosi numai pentru a va raspunde la mesajul pe care ni l-ati trimis prin formularul de contact sau pentru comunicarea ulterioara, dar numai daca ne adresati expres alte mesaje prin care ne solicitati raspuns.

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate utilizarii lor de catre operator si pot fi comunicate numai destinatarilor care contribuie in mod direct la realizarea serviciilor noastre catre clientii nostri. Exemple: departamentele specializate din cadrul SC Centrul Profilaxia S.R.L., companiile care au dezvoltat, gazduiesc si gestioneaza mentenanta website-ului, autoritatilor statului daca sunt solicitate conform legii.

Operatorul si entitatile imputernicite de operator pentru prelucrarea datelor prezinta garantii tehnologice, fizice, administrative si procedurale, toate conform standardelor acceptate in domeniu, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal (incident de securitate), in conformitate cu instructiunile, politicile si legile aplicabile in ceea ce priveste societatea SC Centrul Profilaxia S.R.L.

Perioada in care se vor prelucra datele cu caracter personal:

  • datele se vor prelucra pana la revocarea acordului sau cat timp este necesar in ceea ce priveste scopurile descrise mai sus, plus perioada de arhivare a eventualelor inscrisurilor generate de operatiunile intreprinse. Dupa ce expira perioada indicata, datele cu caracter personal vor fi sterse permanent.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal si dreptul de a retrage consimtamantul pentru prelucrarea lor

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. In masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamant legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia, aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, precum si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Centrul Profilaxia S.R.L., Bvd.Victor Babes nr.33-35 ap.14, Timisoara, Timis, Romania sau direct prin e-mail, la adresa office@profilaxia.ro. 

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene. In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul in afara Uniunii Europene (UE), transferul se va baza pe clauze contractuale standard aprobate in UE, asigurand astfel un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protectia datelor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Securitatea datelor personale

Pentru stocarea datelor cu caracter personal se folosesc serverele partenerilor nostri profesionisti in domeniu, care garanteaza prin contract respectarea tuturor conditiilor tehnice si de confidentialitate, conform legii. Toate echipamentele tehnice folosite pentru furnizarea serviciului sunt securizate si actualizate pentru a preintampina intruziunile neautorizate.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare privind drepturile tale si legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, poti contacta si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la adresa: www.dataprotection.ro

SC Centrul Profilaxia S.R.L. nu incurajeaza sub nicio forma SPAM-ul. Orice utilizator/vizitator care ne-a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul, poate opta oricand pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, solicitand acest lucru la adresa de e-mail office@profilaxia.ro, iar noi vom opera imediat aceasta solicitare.

Completand datele in formularul de contact, inainte de a trimite formularul iti dai acordul expres si neechivoc asupra tuturor mentiunilor din „Termeni si conditii” prevazute in acest document, cat si asupra tuturor prevederilor din „Acord prelucrare date personale”, pentru stocarea si prelucrarea datelor oferite de tine, in scopurile mentionate mai sus.

Va multumim!

Suna